søndag 13. januar 2008

IKT-nyheter fra norske medier



Til venstre i menyen ligger det nå en dynamisk liste med de siste fem nyheter fra norske medier som omhandler IKT i den videregående skolen. Dermed kan vi følge med kontinuerlig uten å gå ut og inn av bloggen.


I og med at IKT i skolen er et av de viktige satsningene i kunnskapsløftet, kan man spørre seg om norske medier skriver nok om IKT i skolen. Hva mener du?

2 kommentarer:

Kjell Atle sa...

Skal si du bygger ut bloggen din fint! Interessante artikler også! Så at danske lærere nå er de flittigste brukerne av IKT i undervisningen. Nå er jo ikke dette bare et kvalitativt spørsmål. Minst like viktig: hvordan bruker vi teknologien. I England (kom heim i går) later man til å ha en grunnfestet oppfatning av at kreativ og allsidig bruk av IKT er nødvendig for å utvikle inspirerende læringsmiljø for framtida. I alle fall offisielt.

Forresten: Kan du fjerne linken til skolelederikt-bloggen (nederst på lista di). Som du ser, blir den ikke vedlikeholdt nå. Har mer enn nok med å følge dere andre bloggerne!!! Lærer mye av det også.

rkransvik sa...

Var på kurs i går, og fikk presentert en artikkel om bruk av spill i samfunnsfag på Stovner vgs. Legger ved en link til artikkel i Aftenposten som også inneholder et TV-innslag fra skolen.

http://www.aftenposten.no/kul_und/article2100578.ece